top of page

DIENSTEN

REINIGEN VAN RAMEN VOOR PRIVATE BEDRIJVEN

Bent u zaakvoerder van een bedrijf, of professioneel verantwoordelijk voor het onderhoud van een bedrijfsgebouw, en nog op zoek naar een glazenwasser voor het proper houden van uw ramen? Dan bent u hier aan het juiste adres. 

Wij zorgen bovendien niet enkel voor het wassen van de ramen, maar indien nodig ook voor:

het ontmossen van de opritten

het reinigen van de gevels 

het reinigen van de dakgoten 

het reinigen van uw zonnepanelen

en nog veel meer... 

Wilt u er ook te allen tijde zeker van zijn dat uw bedrijfsgebouw er kraaknet uitzien? Dan kan u bij ons ook opteren voor een onderhoudscontract. Dat is een onderlinge overeenkomst waarbij we een regelmaat afspreken voor onze poetsbeurten, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want uw ramen zijn vanaf de ondertekening van het contract onze zorg!

Geïnteresseerd in onze diensten voor bedrijven? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website!

fullsizeoutput_e_edited.jpg
IMG_3021_edited.jpg

REINIGEN VAN RAMEN VOOR PARTICULIEREN

Bent u op zoek naar een professionele poetsdienst die kan instaan voor de reiniging van bijvoorbeeld uw dakgoten? Of zou u graag willen dat uw ramen blinken als nooit tevoren? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Wanneer u ons opbelt voor een kuisproject, bekijken we meteen de eerstvolgende beschikbare datum in onze agenda. We komen zo snel mogelijk tot bij u, zodat u niet lang hoeft te wachten. Ook het kuisen zelf gebeurt op een heel vlotte efficiënte manier, zodat u er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Bovendien gebruiken we alleen professionele producten en materialen, zodat we zeker zijn van een vlekkeloos eindresultaat! 
Zit u nog met vragen, of maakt u graag een afspraak met deze glazenwasser? Contacteer ons dan gauw via de contactpagina!

ALGEMENE REINIGING

Bovendien staan we ook paraat met een breed scala aan andere diensten, zoals het uithuilen en zuiveren van uw dakgoten, het reinigen van uw gevel, het kuisen van uw dak... Zit u met hardnekkig mos op uw oprit of parking? Ook dat vormt geen probleem voor ons, we maken er meteen korte metten mee!

Zelfs voor de reiniging van uw PVC-raamkaders en rolluiken kan u ons opbellen!


6E621BCA-6FF8-4637-A0DD-70A4437E3D99_edited_edited.jpg
Wat we doen: Services
bottom of page